Politica de confidenţialitate

Despre proiect

Proiectul Muzica de Film s-a născut, în principal, din dorința de a cultiva un public cinefil educat de filmele comerciale hollywoodiene și s-a dezvoltat într-un compendiu care cuprinde lucrări cinematografice ce stau la baza celei de-a șaptea arte și care sunt abordate dintr-o perspectivă nouă pentru publicul cinefil din România, aceea a sunetului și a muzicii. Abordarea pur teoretică a acestui segment bine definit în industria filmului este unică pentru media românească, tocmai de aceea proiectul își propune să ofere o direcție și un punct de plecare pentru oricine dorește să aprofundeze acest domeniu.

Cronicile prezentate de Muzica de Film sunt catalogate după mișcarea cinematografică din care face parte filmul și grupate în cinci categorii principale, intitulate sugestiv și colorate distinct. Etichetarea a fost realizată după modelul sugerat de ghidul „… isms – Understanding Film“ al criticului american Ronald Bergan.

Marilyn & I (Around the World)

Muzica de Film nu ar fi apărut fără pasiunea mea pentru lumea filmului. Dovada acestei patimi este un alt proiect personal, început în mai 2015 ca tribut pentru Marilyn Monroe. Încerc să dovedesc că există poze cu figura ei iconică în toate colțurile lumii. Până acum nu am fost dezamăgit, iar rezultatul îl puteți admira în galeria foto alăturată.

Cei interesați, mă pot contacta

    Print Friendly, PDF & Email